Firma noastra organizeaza evenimente corporate precum:

 • intalniri de afaceri
 • seminarii
 • congrese internationale
 • conferinte
 • workshop
 • coaching
 • dineuri
 • team-building
 • conferinte de presa
 • lansari de servicii si produse
 • petreceri corporate
 • petreceri private
 • targuri si expozitii

 

 

 

evenimente corporate

 

 

 

Organizam pana in cel mai mic detaliu evenimente corporate. Fie ca e vorba de conferinte internationale, seminarii, congrese, petreceri din cadrul unor evenimente ori petreceri de sfarsit de an, echipa noastra reuseste intotdeauna sa ofere invitatilor dumneavoastra confortul si buna dispozitie necesare oricarui eveniment de success.

Serviciile pe care le oferim:

 

ALEGEREA LOCATIEI

In cazul in care nu aveti stabilita o locatie precisa va putem pune la dispozitie locatii dintre cele mai diverse: sali de bal, centre de afaceri, cluburi, restaurante, pensiuni/hoteluri la munte sau la mare.

 

INVITATII

In baza unei liste de invitati ne putem ocupa de realizarea grafica a invitatiilor si transmiterea acestora in cel mai eficient mod folosind posta electronica, curieratul rapid sau Posta Romana.

 

HOSTESS

Pentru ca invitatii dumneavoastra sa fie primiti asa cum se cuvine la intrarea in sala precum si pe intreaga perioada de desfasurare a petrecerii vor fi prezente hostess-ele noastre care vor da o imagine aparte evenimentului.

 

CATERING

Asiguram servicii de catering in cadrul evenimentelor dumneavoastra. Structura unui meniu se stabileste flexibil in functie de preferintele clientului. Puteti alege dintr-o varietate de mancaruri: de la traditional la modern, de la fructe de mare la fructe exotice, de la specialitati de crustacee la catifelate branzeturi nobile totul intr-o armonie perfecta de gust si culoare.

 

SONORIZARI PROFESIONALE

Realizam sonorizari de mica si mare putere. Dispunem de o gama larga de echipamente audio:
Boxe active, basi, amplificatoare, subwoofer, mixere, microfoane fixe si mobile, lavaliere, head-set-uri , etc

 

TRADUCERE SIMULTANA

In cazul in care evenimentul dumneavoastra este unul la care participa invitati de nationalitati diferite va putem pune la dispozitie sisteme complete de traducere simultana. Acestea sunt prevazute cu 8 canale de transmisie (pot fi traduse 8 limbi simultan). Sistemul de traducere simultana poate deservi un numar nelimitat de persoane. Pachetul include deasemenea si cabinele pentru interpreti.

 

DJ PROFESIONIST

Servicii DJ profesionist. Muzica pentru toate gusturile.
DJ-ul dispune de echipamente performante pentru o redare cat mai fidela a sunetului.
Primul pas catre succesul unei petreceri este alegerea unui DJ profesionist.

 

KARAOKE

Daca doriti ca in cadrul evenimentului sa aveti si un program KARAOKE noi va putem pune la dispozitie instalatii karaoke complete. Acestea au in componenta: instalatia de sonorizare (boxe, mixer, microfoane mobile), videoproiector si ecran de proiectie, laptop si softul karaoke (cu piese apartinand tuturor genurilor muzicale).

 

LUMINI SI ALTE EFECTE

Lumini inteligente, moving heads, glob luminos, stroboscop
Laser (verde, rosu ): efecte ceata, tunel , grafica animata/statica si alte efecte in functie de muzica
Instalatii de fum : arunca fumul pana la 3 metri in aer pentru efecte spectaculoase. Fumul poate avea diverse arome.

 

PRODUCTIE PUBLICITARA

Realizam invitatii, pliante, felicitari, plicuri, etichete, cataloage, banere, roll-up, cadouri personalizate, pixuri, tricouri, stikere.