Inchirieri sisteme traducere simultana cover page header

ÎNCHIRIERI SISTEME TRADUCERE SIMULTANĂ

Inchiriere Sisteme de Traducere Simultana pentru Conferinte

Bine ati venit la Promond, sursa dumneavoastra de încredere pentru servicii de închiriere sisteme de traducere simultană la nivel profesional pentru conferințe de succes. Suntem dedicati sa facem comunicarea internationala usoara și eficienta pentru afacerile și evenimentele dvs. prin furnizarea celor mai bune echipamente și soluții de traducere simultană.

Industrii Servite:

De ce să alegeți serviciile noastre de închiriere sisteme de traducere simultană pentru conferințe:

 • Echipamente Avansate de Traducere: Oferim echipamente de traducere de ultima generatie, de la căști și microfoane de înalta calitate la receptoare și transmițătoare fiabile. Sunetul clar și traducerea precisă sunt asigurate pentru toți participanții.
 • Traducători Profesioniști: Colaborăm cu o echipă de traducători profesioniști cu experiență vastă, avand atestate de traducator in diverse domenii, fiind specializati cu termenii tehnici specifici. Traducerea în timp real este asigurată pentru a vă ajuta să comunicați fără probleme cu audiența multilingvă.
 • Flexibilitate Personalizată: Indiferent dacă organizați o conferință mică sau un eveniment corporativ mare, avem soluții personalizate pentru a satisface nevoile dumneavoastră unice. Putem gestiona simultan multiple limbi și oferim consultanță pentru a vă ajuta să alegeți cea mai bună configurație.
 • Asistență Tehnică Profesională: Echipa noastră de tehnicieni experimentați este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asigura că toate echipamentele funcționează perfect pe durata evenimentului.
 • Securitate și Confidențialitate: Înțelegem importanța datelor și a informațiilor confidențiale. Prin urmare, luăm măsuri stricte pentru a asigura securitatea și confidențialitatea datelor dumneavoastră în timpul procesului de traducere.

Cum funcționează:

1

Consultare

Echipa noastră vă va consulta pentru a înțelege necesitățile și obiectivele evenimentului dvs.

2

Propunere

Vă vom propune o soluție personalizată și un plan detaliat pentru serviciile noastre de traducere simultană.

3

Instalare și monitorizare

În ziua evenimentului, echipa noastră va instala și monitoriza toate echipamentele pentru a vă asigura o comunicare fără probleme între toți participanții.

Firma noastra lucreaza cu sisteme digitale de traducere simultana BOSCH ce utilizeaza tehnologie wireless infrared precum si cu sisteme portabile de traducere simultana tip TourGuide. Sistemele reusesc sa ofere sunet si distributie audio wireless de inalta calitate.

sistem digital de traducere simultana bosch

Sistemul digital de traducere simultana BOSCH cuprinde:

 • pupitre interpret
 • modulator
 • radiatori IR
 • sursa
 • receptori digitali IR cu casti (32 canale)
 • conectica aferenta

Sistemul de traducere simultana este usor de utilzat, atat de catre participanti cat si de catre interpreti. Receptorii au afisaj electronic al canalelor, controller canale si controller volum. Receptorii digitali asigura un sunet clar, fara perturbatii sau interferene.

Asiguram asistenta tehnica pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului.


>

Sisteme portabile de traducere simultana (TourGuide)

Sistemele portabile de traducere simultana de tip TourGuide sunt pretabile pentru evenimente care presupun mobilitatea participantilor. Acestea sunt ideale pentru locatiile cu destinatie turistica: muzee, castele, manastiri, etc. Sistemul cuprinde:


 • case-ul pentru transportul si incarcarea receptorilor
 • microfon cu transmitator incorporat
 • casti cu receptor incorporat
 • alte accesorii

Sistemul asigura un semnal audio de inalta calitate precum si transmisie securizata. Acesta suporta pana la 6 canale de transmisie.

Asiguram transport, montaj si asistenta tehnica pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului dumneavoastra. Transportul in Bucuresti este inclus in pret.

La Promond suntem aici pentru a face comunicarea internațională să fie o experiență fără efort pentru dvs. Cu soluțiile noastre de închiriere sisteme de traducere simultană, veți depăși barierele lingvistice și veți realiza conferințe și evenimente de succes. Contactați-ne astăzi pentru a discuta cum vă putem ajuta să obțineți rezultate remarcabile la următoarea dumneavoastra conferință.