conferinte

EVENIMENTE SPORTIVE

Bun venit pe pagina dedicată serviciilor tehnice audio-video pentru evenimente sportive oferite de Promond! Indiferent dacă organizați un meci, un turneu sau o competiție, suntem aici pentru a vă asigura o experiență sportivă de neuitat. Descoperiți gama noastră de servicii specializate pentru a transforma evenimentul dumneavoastră într-un succes total.servicii de sonorizare evenimente sportive

Servicii de sonorizare

La Promond, suntem conștienți de importanța sunetului impecabil în cadrul evenimentelor sportive. De aceea, oferim servicii de sonorizare profesionale, adaptate nevoilor specifice ale evenimentului dumneavoastră. Echipamentele noastre avansate de sunet asigură o acustică excelentă și o redare clară a comentariilor, muzicii și efectelor sonore, creând o atmosferă captivantă și dinamică pentru spectatorii dumneavoastră.


servicii video

Servicii video de înaltă calitate

Promond vă pune la dispoziție servicii video de înaltă calitate pentru a asigura captarea și redarea impecabilă a momentelor cheie ale evenimentelor sportive. Cu ajutorul tehnologiei de videoproiecție, TV LED pe stativ, afișare video pe display LED și videowall-uri, ne asigurăm că fiecare moment important este transmis cu claritate și impact. Echipa noastră de profesioniști va asigura instalarea și configurarea corectă a echipamentelor, garantând o experiență vizuală de excepție pentru toți spectatorii.


ecran led de mari dimensiuni

Ecran LED de mari dimensiuni

Pentru a oferi o experiență vizuală captivantă și de neuitat spectatorilor dumneavoastră, Promond pune la dispoziție ecrane LED de mari dimensiuni. Aceste ecrane de înaltă calitate oferă o rezoluție excelentă și o claritate excepțională, permițând afișarea detaliată a momentelor cheie ale evenimentului sportiv. Cu ajutorul echipamentelor noastre de ultimă generație, garantăm o vizualizare perfectă și un impact vizual puternic.


dj profesionist

DJ profesionist

Distracția și energia sunt elemente cheie în orice eveniment sportiv. De aceea, Promond vă pune la dispoziție servicii de DJ profesionist care va asigura muzica potrivită pentru a anima atmosfera și a ridica moralul participanților. Cu un repertoriu diversificat și capacitatea de a citi publicul, DJ-ul nostru va crea mixuri captivante și va asigura o atmosferă plină de entuziasm și energie.


scenotehnica

Scenotehnică (scenă, lumini, sunet)

Promond vă oferă servicii complete de scenotehnică pentru evenimentele sportive. De la închirierea unei scene profesionale și a echipamentelor de iluminat de ultimă generație, până la asigurarea unui sunet impecabil, suntem aici pentru a crea o atmosferă deosebită și pentru a sublinia momentele cheie ale evenimentului dumneavoastră.


inchirieri echipamente it

Închiriere echipamente IT

Pe lângă serviciile noastre tehnice audio-video, vă punem la dispoziție și servicii de închiriere a echipamentelor IT necesare pentru buna desfășurare a evenimentului dumneavoastră. Indiferent că aveți nevoie de laptop-uri performante, imprimante sau echipamente de rețea, vă asigurăm că veți beneficia de echipamente de înaltă calitate, perfect funcționale și actualizate.


La Promond, ne angajăm să oferim servicii tehnice audio-video de cea mai înaltă calitate pentru evenimentele sportive. Contactați-ne astăzi pentru a discuta în detaliu nevoile dumneavoastră și pentru a primi o ofertă personalizată pentru evenimentul dumneavoastră de succes.