conferinte

DESPRE NOI

Scurt Istoric:

Cu o experienta de peste 20 de ani, Promond se distinge pe piata de profil ca fiind una dintre companiile reprezentative in domeniul solutiilor audio-video pentru evenimente.

Totul a inceput in 2002 cand am pus bazele acestei companii. Observand ca piata organizarii de evenimente are nevoie de solutii tehnice si fiind pasionati de tehnologie audio-video, am hotarat sa ne aventuram in acest domeniu, oferind servicii de inchirieri echipamente de sonorizare si videoproiectie.

Compania noastra s-a dezvoltat constant pe parcursul anilor, investind in solutii tehnice de ultima generatie diversificand gama de servicii si echipamente oferite clientilor nostri.

Astfel, astazi compania Promond ofera solutii tehnice pentru evenimente precum: sisteme de sonorizare performante, sisteme de traducere simultana profesionale, echipamente video (ecrane LED, videoproiectoare, TV LED de inalta rezolutie), echipamente IT performante, lumini de scena, scenotehnica.

De asemenea, am investit in dezvoltarea profesionala a echipei noastre de specialisti.

Lideri in serviciile de traducere simultana

Suntem lideri pe piata din Romania in ceea ce priveste asigurarea echipamentelor de traducere simultana pentru evenimente internationale. Utilizam echipamente de traducere simultana BOSCH, apreciate pentru performantele deosebite in a transmite sunetul clar, neperturbat din cabina de traducere catre participanti.

Servicii oferite:

Solutii de sonorizare de ultima generatie: Boxe de inalta fidelitate, mixere audio profesionale, microfoane ce capteaza si transmit cu fidelitate sunetul, sisteme de discutii pentru conferinte.

Ne-am diversificat oferta de servicii tehnice, astfel ca am investit in ecrane LED de mari dimensiuni cu rezolutii inalte, adaptandu-ne cerintelor pietei. Cu ajutorul ecranelor LED de mari dimensiuni, informatia pe care doriti sa o prezentati in cadrul evenimentelor dumneavoastra ajunge mai usor la public, asigurandu-va ca nici-un detaliu nu se pierde.

Traieste experiente unice in cadrul petrecerilor intretinute de DJ cu experienta ce iti vor aduce buna dispozitie.

3700+ Clienți mulțumiți

Cu o istorie de peste doua decenii in industria tehnologiei audio-video pentru evenimente, Promond si-a consolidat pozitia ca unul dintre cei mai de incredere parteneri pentru companii de renume la nivel national si international. Experienta noastra impresionanta in furnizarea de solutii audio-video de calitate superioara a facut din noi alegerea principala pentru unele dintre cele mai prestigioase companii la nivel national si international, printre care se numara Petrom, UniCredit, Nuclear Electrica, ING, BCR, si multe altele.La Promond, suntem pasionati de tehnologie si suntem dedicati sa transformam evenimentele dumneavoastra intr-o opera de arta audio-video.

Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu dumneavoastra pentru a realiza evenimentul perfect!Incepe o colaborare de succes alaturi de Promond!

Sunteti gata sa aduceti evenimentul dumneavoastra la urmatorul nivel? Echipa noastra de experti in tehnologie audio-video este aici pentru a va ajuta sa creati o experienta de neuitat pentru participantii dumneavoastra.